En spännande nyhet för svenska marknaden - lära-gå-skor från Goggisar, värde 299kr, betala 149kr

Avslutad
Pris 149kr
299kr
Värde
150kr
Du sparar
50%
Rabatt
Avslutad deal
13 sålda

Beskrivning

Goggisar är en helt ny produkt på svenska markanden som är redan väldigt populär i många europeiska länder i mer än 5 år.

Skorna är skapade i samråd mellan föräldrar, ortopeder och barnläkare med omtanke om den lilla foten som behöver extra stöd och minskade påfrestningar.  De är tillverkade  av naturliga och miljövänliga material och är producerade i europa. 

Goggisarna finns i många glada färger och modeller så passa på och välj modellen som passar just dig och ditt barn. Erbudandet gäller ett par per hushåll men köp gärna fler som present.

Villkor

- erbjudande gäller köp av skor i Goggisar webshop

- ange rabattkod vid utcheckning i kassan

- rabattkoden kan användas fram till den  30 juni 2012

- max två köp per kund

- änvänd din rabattkod från dagen efter denna deals avslutande

 

Goggisar
Box 243
42128, Mölndal
http://www.goggisar.se

Slut på allt tryck och ryck på den lilla ömtålliga foten före och efter varje promenad. Första skon ska inte vara tortyr, den ska vara skön upplevelse....

Goggisarna :

"andas" - tillverkade av mjukt skinn både på ut och insidan skorna tillåter den lilla foten att andas och därmed inte svettas och bli blöt. Skinnet isolerar också foten som hålls varm.

"stödjer" - ortopedisk sula på insidan och förlängd gummisula på utsidan stödjer foten och förebygger halkningar vid första osäkra steg

"skonar" -  med dragkedja på undersidan skon öppnas helt för att på ett skonsamt sätt omsluta barnets fot.

LiveZilla Live Help