Vanliga frågor

Är det säkert att handla på Babydealen?

Ja, det är mycket säkert. Alla betalningar hanteras av tredje part. Vår betalningsprocessor Payson är ett välkänt Svenskt företag som uppfyller alla säkerhetskrav runt hanteringen av onlinebetalningar. Vi ser aldrig ditt kortnummer och det varken processas eller lagras av oss - allt vi ser är en bekräftelse från betalningsprocessorn att din betalning är gjord.

Vad händer om jag inte kan utnyttja min kupong?

Vi vill att du ska vara nöjd med de erbjudanden som du tar del av på Babydealen, så om du skulle nekas möjlighet att utnyttja din kupong av skäl som kan påverkas av utgivaren (butiken eller företaget) så garanterar vi full återbetalning. Kontakta oss så snart som möjligt om du vill begära återbetalning.

Jag har ångrat mitt köp. Vad gör jag?

För tjänster av typen som säljs på Babydealen gäller generellt sett ingen ångerrätt (se lagen om Hem- och distansförsäljning), men då vi alltid vill att våra medlemmar skall vara nöjda så erbjuder vi oss att beakta önskemål om hävt köp om särskilda skäl föreligger. Kontaka oss och beskriv omständgheterna så gör vi en individuell bedömning.

Dela |

LiveZilla Live Help