Villkor

Användarvillkor

Du som användare förbinder dig att inte skapa mer än ett konto på Babydealen. Om vi får kännedom eller misstanke om att någon bryter mot denna regel så kan personens samtliga användarkonton att suspenderas och intjänade pengar förverkas.

Du kan komma att bli kontaktad i marknadsföringssyfte av Babydealen / Payema via mail, SMS eller brev. Vi förbinder oss att inte lämna ut dina uppgifter till tredje part.

Åldersgräns

Du måste var 18 år eller äldre för att handla på Babydealen. Är du under 18 måste du ha målsmans medgivande. Detta behöver vi ha i skriftlig form. Kontakta oss för detaljer.

Köpvillkor

Samtliga priser på sajten anges i svenska kronor och inklusive moms.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

payson

Ångerrätt

Babydealen tillämpar konsumentköplagen och lagen om distanshandel. Det innebär att du som kund har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. För utnyttjande av ångerrätt skall varan returneras i ursprungligt skick och obruten förpackning och på kundens bekostnad. Kontakta dock alltid oss innan du returnerar en vara.

Vid trasiga eller defekta varor ersätts dessa av den butik/köpställe som levererade produkten. En sådan produkt skall repareras eller ersättas med en ny.

För tidsbegränsade tjänsteerbjudanden eller varor som kan anses förbrukade när köparen tagit del av dem gäller inte ångerrätten (se lagen om Hem- och distansförsäljning). Vi gör dock alltid vårt yttersta för att våra medlemmar skall vara nöjda,  så om du vill häva ett köp kontakta oss och beskriv omständigheterna så gör vi en individuell bedömning.

Dela |

LiveZilla Live Help